Είναι απίστευτο πόσο εύκολο είναι να ανοίξουμε δικά μας φύλλα σφολιάτας.
Και μάλιστα να είναι καλύτερα κι απ᾿ τα αγοραστά και το βασικότερο, γίνονται ότι ώρα θέλουμε και χωρίς να περιέχουν πρόσθετα.
Φτιάξτε τα και διαπιστώστε πόσο ωραίες και αφράτες, θα γίνουν οι πίτες σας!
Σφολιάτα σπιτική
Υλικά
• 550 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κουτ. γλυκού αλάτι
• 1½ νεροπότηρο χλιαρό νερό, περίπου
• 2 κουτ. σούπας ξύδι
• 4 κουτ. σούπας φυτίνη λιωμένη
• 150 γραμ. φυτίνη λιωμένη για τα φύλλα
Εκτέλεση
Και μάλιστα να είναι καλύτερα κι απ᾿ τα αγοραστά και το βασικότερο, γίνονται ότι ώρα θέλουμε και χωρίς να περιέχουν πρόσθετα.
Φτιάξτε τα και διαπιστώστε πόσο ωραίες και αφράτες, θα γίνουν οι πίτες σας!
Σφολιάτα σπιτική
Υλικά
• 550 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κουτ. γλυκού αλάτι
• 1½ νεροπότηρο χλιαρό νερό, περίπου
• 2 κουτ. σούπας ξύδι
• 4 κουτ. σούπας φυτίνη λιωμένη
• 150 γραμ. φυτίνη λιωμένη για τα φύλλα
Εκτέλεση