MARDI-DI-NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μπλέντερ-Φονιάς σε “Σφάζει” την Ώρα που το Χρησιμοποιείς. Δεκάδες Γυναίκες στο Νοσοκομείο. Ανοίξτε τα Μάτια σας.+18




Δεκάδες ιδιοκτήτες του NutriBullet στις ΗΠΑ έχουν μείνει με σοβαρά εγκαύματα και βαθιά κοψίματα αφού το μπλέντερ εξερράγη στα χέρια τους. Τα θύματα ισχυρίζονται πως οι λεπίδες της συσκευής προκαλούν την υπερθέρμανση του περιεχόμενου και την αύξηση της πίεσης μέχρι τελικά την έκρηξη της συσκευής.

Ένα από τα θύματα, η ηθοποιός Kourtni Beebe, 28, είπε πως έχει κάνει έξι επεμβάσεις για να σώσει τα δάχτυλα και στα δυο της χέρια και πως έχει μείνει με μόνιμη νευρική βλάβη ενώ προσπαθούσε να φτιάξει σούσι στο διαμέρισμα του φίλου της.







Άλλοι έπαθαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στα χέρια, το στήθος και το πρόσωπο. Τώρα,τουλάχιστον 22 άνθρωποι από όλη την χώρα έχουν προχωρήσει σε μήνυση ενάντια της εταιρίας που αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως οι καταναλωτές ευθύνονται για τον τραυματισμό τους.



Η NutriBullets βγαίνει σε διάφορα μοντέλα από $69 μέχρι $150 με διάφορες τάσεις και περιστροφές ανά λεπτό. Η Kourtni λέει πως έπαθε τραύματα που της άλλαξαν τη ζωή μετά τα τραύματα που υπέστη στο σπίτι του φίλου της.











“Είχα τα χέρια μου από πάνω και πίεζα το καπάκι ενώ εξερράγη από τα πλάγια. Οι λεπίδες συνέχισαν να κινούνται και έκοψαν τον αντίχειρα στο αριστερό μου χέρι και το μικρό δάχτυλο και τον καρπό στο δεξί. Υπήρχε παντού αίμα και φαινόταν λες και είχε γίνει φόνος.”







Είπε πως παραλίγο να χάσει τα δάχτυλά της και πλέον δεν τα νιώθει καθόλου και την πονάνε πολύ τους κρύους μήνες.












Η συσκευή είχε αρχίσει να γίνεται δημοφιλής λόγω της αύξησης της τάσης για παρασκευή υγιεινών χυμών. Τώρα όμως, οι τραυματίες ισχυρίζονται πως η συσκευή αυτή μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.



Και παρόλο που το εγχειρίδιο χρήσης αναφέρει να μην λειτουργεί για περισσότερο από 1 λεπτό, οι καταναλωτές που κάνουν την μήνυση ισχυρίζονται πως την χρησιμοποίησαν για 15 με 20 δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.




Δείτε το μπλέντερ να εκρήγνυται στο βίντεο που ακολουθεί: 
Video Player
00:00
00:20


Η Kourtni μάλισα ισχυρίζεται πως έγινε αμέσως μόλις άνοιξε το μπλέντερ.

Αυτό το προϊόν φαίνεται να μην είναι καθόλου ασφαλές. Η δίκη αναμένεται να γίνει τον Φεβρουάριο του 2018 στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Credit: dailymail.co.uk








Printfriendly