MARDI-DI-NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Μπισκότα Βέγκαν Vegan Chocolate Chip Cookies by Rachel Gaewski (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συστατικά

για 12 μερίδες

     ½ φλιτζάνι ζάχαρη
     ¾ φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
     1 κουταλάκι αλάτι
     ½ φλιτζάνι λάδι καρύδας
     ¼ φλιτζάνι μη γαλακτοκομικό γάλα
     1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
     1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
     ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
     30γρ  βέγκαν ημι-γλυκιά σοκολάτα, κομμάτια
     30γρ  μαύρη σοκολάτα, κομμάτια


 Παρασκευή

     Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F (180 ° C).
     Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί τη ζάχαρη, την καφέ ζάχαρη, το αλάτι και το λάδι καρύδας μέχρι να γίνουν ένα όμορφο μείγμα.
     Ανακατέψτε το μη γαλακτοκομικό γάλα και τη βανίλια, έως ότου η ζάχαρη διαλύσει και το κτύπημα να είναι απαλό.
     Κοσκινίστε στο αλεύρι και τη σόδα , στη συνέχεια αναδιπλώστε το μίγμα με μια σπάτουλα, προσέχοντας να μην ανακατέψετε.
     Διπλώστε μέσα στο μείγμα τα κομμάτια σοκολάτας ομοιόμορφα.
     Πάρτε τη ζύμη με μια σέσουλα παγωτού και βάλτε μπαλίτσες πάνω σε ένα λαδόχαρτο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει τουλάχιστον10 πόντους μεταξύ των cookies και των άκρων του ταψιού γιατί τα cookies πρέπει  να εξαπλωθούν ομοιόμορφα.

     Ψήστε για 12-15 λεπτά ή έως ότου τα μπισκότα αρχίσουν να γίνονται καφέ χρώμα.


πηγή  /tasty.co

Printfriendly